Dieetstyle diëtist Sanne van der Bei

Sanne van der Bei

Dieetstyle diëtist

Mijn naam is Sanne en ik ben een diëtist met een passie voor het helpen van mensen om hun gezondheidsdoelen te bereiken en een evenwichtige relatie met voeding op te bouwen. In 2022 heb ik mijn diploma behaald aan de Hanzehogeschool te Groningen, waar ik een stevige basis heb gelegd voor mijn carrière in voedingsadvies en -begeleiding.

Mijn focus ligt voornamelijk op de volwassen doelgroep, waarbij ik me richt op het bieden van gepersonaliseerd advies en ondersteuning om individuele gezondheidsdoelen te bereiken. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsverlies en mijn begrip van de uitdagingen die hierbij komen kijken. Op eigen kracht ben ik namelijk 20 kg afgevallen, een prestatie waar ik zeker trots op ben, echter begrijp ik ook dat een helpende hand geen overbodige luxe zou zijn geweest tijdens dit proces.

In de loop van de tijd ben ik er ook achter gekomen dat ik een nog onbekende, maar relatief veel voorkomende aandoening genaamd lipoedeem heb. Dit is een chronische aandoening waarbij er een abnormale ophoping van vetweefsel plaatsvindt, meestal op de heupen, dijen, billen en soms ook op de armen. Deze ophopingen zijn resistent tegen sporten en diëten en veroorzaken pijn, zwelling en gevoeligheid in de aangetaste gebieden. Mijn eigen ervaring met lipoedeem heeft mij extra gemotiveerd om mij te specialiseren in het begeleiden van mensen met soortgelijke uitdagingen. Ik begrijp de complexiteit van deze aandoening en ben vastberaden om mijn cliënten te helpen bij het vinden van een gezonde balans in voeding en levensstijl.

Naast mijn werk als diëtist, heb ik diverse interesses en hobby's die mij energie geven en inspireren. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool, waar ik me bezighoud met krachttraining om mijn fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Ook ben ik gepassioneerd over gitaar spelen en zingen, (digitale) kunst, reizen en astronomie. Deze interesses vormen een integraal onderdeel van wie ik ben en dragen bij aan mijn holistische benadering van gezondheid en welzijn.

Of je nu op zoek bent naar voedingsadvies, ondersteuning bij gewichtsbeheersing of begeleiding bij het omgaan met een specifieke medische aandoening, ik sta klaar om je te helpen op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

 

Locaties

Contact

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens, conform de wet AVG. Op al onze communicatie is onze privacyverklaring van toepassing.
Telefoon: 06-48575408
E-mail: sanne@dieetstyle.nl