Diëtist voor Over Dieetstyle

Over Dieetstyle

Lees meer over Dieetstyle

Diëtist Dieetstyle

Bij Dieetstyle hebben we een toegewijd team van diëtisten die staan te popelen om jou te begeleiden op het pad naar een gezondere levensstijl. Onze diëtisten begrijpen dat elk individu unieke behoeften en doelen heeft, en daarom bieden we op maat gemaakte begeleiding op het gebied van voeding en gezondheid. Of je nu wilt werken aan gewichtsbeheersing, voedselintoleranties wilt aanpakken of gewoon gezonder wilt eten, onze diëtisten zijn er om jou te ondersteunen met deskundig advies en een persoonlijke aanpak.

Bij Dieetstyle geloven we in de kracht van educatie en empowerment. Onze diëtisten zullen niet alleen samen met jou werken aan het opstellen van een gezond voedingsplan, maar ze zullen je ook voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om duurzame veranderingen te maken. Of je nu een gezin bent dat gezonde eetgewoonten wil aanleren, een atleet die zijn prestaties wil optimaliseren, of iemand die gewoon beter voor zijn lichaam wil zorgen, bij Dieetstyle ben je in goede handen. Samen zorgen we ervoor dat gezond eten niet alleen een doel is, maar een haalbare en plezierige levensstijl wordt.

Maak een afspraak bij Dieetstyle

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Vul het contactformulier hieronder in! Nadat je hem hebt ingevuld, reageren wij zo snel mogelijk.

Veel gestelde vragen

Dieetbegeleiding wordt vergoed vanuit het basispakket. Je kunt (op eigen initiatief) een afspraak maken of verwezen worden via je huisarts. Iedere zorgverzekeraar vergoedt in ieder geval drie uren dieetbegeleiding, vanuit de basiszorg. Dit gaat bij volwassenen wel ten laste van je eigen risico, bij kinderen en jongeren niet. Daarnaast is het mogelijk dat je extra vergoeding krijgt vanuit een aanvullende verzekering (AV). Je kunt in je poliswaarden kijken hoeveel je extra vergoed krijgt.

Ketenzorg is de zorg voor sommige chronische aandoeningen ( Diabetes, COPD, Astma en CVRM) waarbij hulp van meerdere zorgverleners nodig is. Dat betekend dat er vanuit verschillende disciplines in de gezondheidszorg wordt samengewerkt aan je gezondheid. Bij de ketenzorg bundelen alle zorgverleners hun kracht met één doel, de kwaliteit van leden van patiënten verbeteren. Bij Dieetstyle werken we met alle ketenzorgpartners in onze omgeving samen. Om vanuit de ketenzorg een afspraak in te plannen is een verwijzing vanuit je huisarts noodzakelijk. Vergoeding vanuit de ketenzorg gaat niet te koste van je eigen risico.

Het is zeker mogelijk om iemand mee te nemen tijdens het eerste gesprek. Twee horen vaak meer dan één.

Bij volwassenen gaan de 3 uren die vergoed worden uit de basiszorg  wel ten laste van je eigen risico. De uren die daarna vergoed worden vanuit je aanvullende pakket gaan niet ten laste van je eigen risico.

 

In de volgende situaties gaat dieetadvies niet van het eigen risico af:

  • Indien het om een kind jonger dan 18 jaar gaat. Kinderen hebben geen eigen risico, waardoor dieetadvisering vanuit de zorgverzekering kosteloos is.
  • Indien het gaat om dieetadvies binnen de ketenzorg voor diabetes type 2, CVRM (hart- en vaatziekten) of COPD (longziekte).

Dieetadvies is direct toegankelijk, dat betekend dat er geen verwijsbrief nodig is voor het maken van een afspraak. Bij complexe problematiek, een huisbezoek of bij ketenzorg (diabetes, COPD en CVRM) is er wel een verwijzing nodig. Een geldige verwijsbrief  is afkomstig van de huisarts, GGD- of kinderarts. Deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Als uw verzekering directe toegankelijkheid vergoedt is verwijzing niet noodzakelijk.

 

De verwijsbrief kunt u hier downloaden: Verwijsformulier

Ja, de Diëtist is een paramedische professional en helpen cliënten met een medische indicatie. Dit betekend dat er sprake moet zijn van een medische aandoening, overgewicht of ondergewicht om in aanmerking te komen voor vergoeding van de zorgverzekeraar. Wil je weten of je in aanmerking komt, neem dan contact op met de Dietist bij jou in de buurt.

Waarom kiezen voor
Dieetstyle

Volgens onze cliënten zijn wij de beste diëtisten in Noord-Nederland voor een persoonlijk advies en begeleiding op maat. Dat is ook niet zo gek, want wij zijn gediplomeerde diëtisten en deskundig op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte.

Bij jou in de buurt

Dieetstyle zit op maar liefst 13 locaties in Friesland. Zo zitten wij waarschijnlijk bij jou in de buurt! Wil je precies weten waar wij zitten en wie wij zijn? Dan leren wij jou graag kennen.

Lezen over eten Dieetstyle